Onsdag  16  Oktober  2019

Information IT

På denna sida lägger IT ansvarig i distriktet ut information som kan vara till hjälp för dig som har hand om klubbens webbsida och medlemsregister mm.

NY HEMSIDA FÖR DET NYA DISTRIKTET 101 V

Hej!

Som bekant ingår fr.o.m. den 1 juli 2019 större delen av Lions distriktet 101 VS i det nya distriktet 101 V. Detta innebär också att den nya hemsidan för distrikt 101 V nu är klar.

Hemsidan hittar du på www.lions-club.se

Samma inloggningsordning som tidigare. Vill du ha hjälp med den nya inloggningen, måste du först logga in dig på denna hemsida för distrikt 101 SV. Då får du den nya inloggningsordningen.

Hälsningar och med önskan om en trevlig sommar!

Göran Pedersen

Distrikt 101 V

Webbmaster

Senast uppdaterad (2019-07-05 16:13)

Användarmanual till Klubbwebbsida

Distriktet har tagit fram ett alternativ för klubbar att enkelt skapa en enhetlig webbsida. Webbsidan baseras på ett gratis CMS (Content Management System) som heter Joomla. Det finns komplett orginaldokumentation för Joomla på Joomlas hemsida men för att göra det lite enklare har jag tagit fram en egen lite enklare manual som beskriver hur sidan är uppbyggd och hur en klubbadministratör enkelt lägger upp nytt innehåll och ändrar befintligt.

Manualen hämtar du hem via denna länk. Användarmanual till Lions Klubb Webbsida

OBS! Du måste vara inloggad för att hämta hem denna manual.

Senast uppdaterad (2014-06-14 09:02)