Tisdag  14  Juli  2020

Om Distrikt 101SV

Lions Clubs International distrikt 101SV är ett av 10 LIONS distrikt i sverige och omfattar Lionsklubbar huvudsakligen i västra Småland, nordvästra Skåne samt södra Halland. Distriktet är uppdelat i sex zoner med sammanlagt 40 klubbar. Medlemsantalet är ca: 1.200. En del klubbar är mixade d v s består av både kvinnliga och manliga medlemmar. För verksamhetsåret 2011-2019 är Hans Hallberg från LC Falkenberg. distriktsguvernör.Distriktskarta

Följande klubbar  och zoner finns i distriktet.

Zon 1 består av LIONS klubbarna i Hässleholm, Lönsboda, Osby, Traryd, Tyringe, Vittsjö-Bjärnum, Älmhult och Östra Göinge.

Zon 2 består av LIONS klubbarna i Båstad, Klippan, Munka Ljungby, Perstorp, Åstorp, Ängelholm och Örkelljunga.

Zon 3 består av LIONS klubbarna i Eldsberga, Halmstad, Harplinge, Laholm, Oskarström, Simlångsdalen och Söndrum/Tylösand.

Zon 4 består av LIONS klubbarna i Falkenberg, Hyltebruk, Skrea lionet.se/SE1, Susedalen, Torup, Varberg och Åsa.

Zon 5 består av LIONS klubbarna i Gislaved, Gnosjö, Ljungby, Reftele/Bredaryd, Skillingaryd-vaggeryd, Smålandsstenar och Värnamo.

Zon 6 består av LIONS klubbarna i Bankeryd, Gränna, Habo, Huskvarna, Jönköping och Mullsjö.