Fredag  18  September  2020

Inbjudan till LIONS golf 2012

LIONS CLUB TORUP inbjuder till Distriktsmästerskap (101-SV) i Golf.

Lions golf

Torups Lions Clubs traditionella golftävling arrangeras som distriktsmästerskap för sydvästra distriktet (101-SV).  Vi spelar på Rydö GK:s fina bana. Banbeskrivning finns på www.rydogolf.se.  Tävlingen spelas numera alltid den 6 juni, vår nationaldag.

Sista anmälningsdag den 3 juni 18.00.  Första start 08.00 (önskas sen start, meddela detta så går det att ordna).

Spelformen är Slaggolf med hcp. Vi tävlar i 2 klasser:
A-klassen (mästerskapsklassen) är öppen endast för Lionsmedlemmar.
B-klassen är öppen för alla övriga golfentusiaster.
Som tävlande betalar Du endast halv greenfee (175 kr). Startavgiften är 100 kronor.  För detta får Du en trevlig dag tillsammans med andra Lionkamrater samt chansen att vinna något av våra fina priser.

Du kan anmäla Dig via Golf.se eller Rydö GK 0345-21046, E-mail Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen

Välkomna

Aktivitetskommittén

Inbjudan som pdf fil kan du ladda hem här>>