Tisdag  4  Augusti  2020

Conventionlotteri 2015

Hej Bäste LP, LS och LK

Conventionlotter_2015

Vi extra distriktsmötet i Klevshult beslutades att nästa års Conventionlotteri skall genomföras på samma sätt som 2014 års lotteri dock med tillägg att distriktsrådet fick besluta om priset per andel, som de senaste åren varit 40 kr.

Convention 2015 genomförs i Honolulu på Hawaii i USA den 26 till 30 juni 2015.

Jag har nu fått reda på att ett pris på resan är ca 32 000 kr. Mitt antagande tidigare att ”Vi måste kanske ta ut en tia mer för andelarna för att kunna få ihop tillräckligt med pengar för en biljett”, stämmer.

Detta kommer ju att bli en fantastisk upplevelse att få besöka Hawaii, möjlighet att köpa till fler dagar mm kommer att finnas.

Inbetalning för att delta sker som vanligt till distriktets konto och pengarna tas från självklart från den administrativa kassan

Inbetalningarna måste göras senast den 15 jan 2015 varefter dragning kommer att ske.

Hör av er till mig om ni har några frågor

Staffan Wyke

Conventionlotteriansvarig i Distrikt 101 SV

0708 83 31 78