Onsdag  16  Oktober  2019 

Välkommen till LIONS Clubs International Distrikt 101SV

OBSERVERA!

DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SE ALLT

ENDAST FÖR MEDLEMMAR!

Distriktsrådet har beslutat att denna webbsida skall vara den officiella

hemsidan för distriktet till dess att aktuell distriktsindelning blir klar.

Phoca Gästbok

Lions club är en kommersiellt, politiskt, religiöst och etniskt obunden organisation som tror på alla människors lika värde. Använd därför inte denna gästbok för att ge uttryck för politiska, religiösa eller rasistiska budskap. Använd heller inte gästboken som reklam för kommersiella företag, tjänster eller produkter. Respektera dina medmänniskor. På hopp, angrepp eller förtal mm av person eller organisation kommer inte att accepteras här. Skriv inte sådant som kan såra, förolämpa, genera, ge oönskad uppmärksamhet eller annat obehag. Lämna inte ut namn, telefonnummer och adressuppgifter på personer om du inte har deras samtycke.
Vi kan inte alla ha samma åsikt så vill du kommentera andra ilägg om du har åsiktsskillnader så går det bra men gör det på en civiliserad nivå. Du är alltid själv ytterst ansvarig för vad du skriver i gästboken och Lions Club kan under inga omständigheter ta ansvar för vad som skrivs här. Vi förbehåller oss dock rätten att ta bort sådant som vi anser strida mot ovanstående enkla regler. Skulle du ändå hitta något i gästboken som du anser opassande eller stötande är vi tacksamma om du genast meddelar detta till webbmaster.

Bara registrerade medlemmar kan lägga till meddelande. Vänligen logga in.

Louisette Libert LC MONS...: Hello,

Best regard from  another Lions Distrist 112D zone 62 BelgiumWink

 http://swimmaraton-zone62-lions-club.skynetblogs.be/

tisdag 12 oktober 2010

Lars Stenbäck ( Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen ): Ny hemsida

Grattis till den nya fina sidan. Lätt att hitta - fina färger - kan bli riktigt bra!Lars

måndag 29 mars 2010